Sista matchen i 03-serien.

Ja då var man igång med en ny arbetsvecka igen och helgen bara flög förbi utan att man gjorde så mycket vettigt.I söndags var det två fotbollsmatcher hemma på Bodum och först avlslutade vi 03-serien mod Domsjö och det blev en riktigt spännande match som tjejerna lyckades vinna med 4-3 efter att ha tappat 3-1 ledning till 3-3 så lyckades man resa sig igen och avgöra.

Den andra matchen var i 02-serien mot Hägglunds och tjejerna kämpade på bra och Lovisa stog i mål i första halvleken och skötte sig bra och det var bara 2-0 i baken i halvtid var bra. I 2:a halvlek spelade Lovisa ute tills hon fick hoppa in igen då Lillty fick ett kanonskott rakt i magen och tappat luften och då stog det 4-0 till Hägglunds.

matchen slutade 5-0 fast det var bra kämpat och vi hade några fina chanser att göra mål men bollen ville inte in men ibland kan det vara så. Nu har vi två matcher kvar i 02-serien sedan är det avslutning fast vi har en inställd match i 03-serien också som kanske blir av med då blir det förmodligen på en av våra träningstider som är kvar.