Söndagsblogg: Ny lekpark,jobbet och lita annat.

Ja då var snart den här helgen över den också och i går var vi ner på stan och Moa och Lovisa åt korv och fick ansiktsmålning i Port 9. Efter det var vi i Oscargallerian på invigningen av BR Leksaker och det var mycket folk och dom bjöd blåmålning av fejan eftersom dom hade Smurftema och så fick barnen rita och leka.Det var trångt så vi stannade inte så länge.

Sedan har man fått lära sig vad inom kort kan betyda också, när Leklust flyttade från Gallerian så stog det vid den öde lokalen "Här öppnar en ny butik inom kort" det var några år sedan så om någon säger inom kort så kan det ta tid.

Idag hjälpte man Martin med förrådsflytten till nya lyan så nu är allt på plats på nya adressen, sedan bar det av hem och vi gick till nya lekparken här i Järved. Det var riktigt fint även om det inte verkar vara helt klart och det som saknas är en Sandlåda och kanske något mera också. Linbanan kunnde ha fått vara några meter längre och man skulle även kunna flytta stoppdäcket en bit också men det har fegats på den punkten.

Det har varit full fart på jobbet så det var ett tag sedan man bloggade, för några veckor sedan gjorde vi golvvård en fredagkväll och det behövdes vekligen göras för golven var riktigt slitna och fula.Det har varit full fart och det verkar som om veckan som kommer fortsätter i samma anda men man ska inte klaga.

I torsdags var man på mammas sambos begravning och det var en fin begravning och en fin minnesstund efter fast det var jobbigt också. Han har ju varit med i nästan 20år så man har ju liksom lärt känna varandra och det var tragiskt att han skulle förlora livet i en olycka. Han var påväg ner från ett tak och han hade spänt loss sig från selen och skulle gå ner för stegen då han svimmade och ramlade rakt ner med huvudet före. Man vet aldrig när det är slut så man ska ta vara på livet helt enkelt.

Ska väl skriva några rader om Modo också, det är dags för Tellan att kliva upp ett snäpp och vara felfri för det var länge sedan. Han känndes väldigt tveksam vid Djurgårdens kvittering och det är typiskt att man inte kan vinna fast man gör en bra match.Nu väntar en hyperviktig match mot Timrå på tisdag och frågan är om man vågar titta på eländet. Det gått hyffsat i sporttipset och man är med i toppen och skuggar Gusse.


1. Gusse 42p
---------------------
2. Juha 40p
3. Roger 39p
4. Frisco 38p
5. Johnny 37p
6. Micke S 37p
7. Matilda 37p
8. Tobias 36p
9. Mattias 36p
10. Johan 32p
11. Miranda 28p



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0