NHL.



Ja då var NHL igång igen och jag har inga stora förväntnignar på mitt favoritlag EDMONTON OILERS.Det finns många unga duktiga spelare men det behövs några år innan man kan vänta sig annat än att dom ska harva i botten av ligan.

Svenskarna i laget Anton Lander,Linus Omark och Magnus Pääjärvi har gjort en bra försäsong där som fått spela ihop i en femma.Det är kul med lite svenskar i Oilers igen men att dom ska bära laget kan man ju inte begära. Andra unga framtidsnamn i Edmonton är #14 Jordan Eberle och #4 Taylor Hall.

Dom som kommer att få dra ett tungt lass i laget är hemvändaren #94 Ryan Smyth, #83 Ales Hemsky (A) och #10 Shawn Horcoff (C). I Mål har man ryssen #35 Nikolai Kahbibulin som jag tycker har sin storhet bakom sig, han har på senare år blivit "Shabblabulin" och i sommras åkte han dit för rattfylla men det är en annan historia. Han hade några bra år i Tampa Bay Lightning 2001-2004 och han spelade även för Ryssland i OS.

Bakom Nikolai har man valt att satsa på 25-årige Devan Dubnyk som mestadels spelat i AHL, Dom senaste säsongerna i Springfield Falcons.




Man får minnas tillbaka till 1990 man sist lyckades gå hela vägen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0