ESK HOCKEY.

ORE HOCKEY       5-2      ESK HOCKEY  (0-0, 2-0, 3-2)

Det belv förlust mot Mike Danton och hans ORE med 5-2.ESK var bra med efter första men sedan bjöd man på 3 mål genom inviduella misstag men ESK kom igen bra och jagade en kvittering då fick ORE göra 4-2 på en solklar offside och matchen var avgjord.

Första perioden: 0-0
Skott: 12-9

Andra perioden: 3.25 1-0 Patrik Eklund (Markus Kellgren, Simon Friberg) 6.22 2-0 Henrik Olsén (Michael Danton)
Skott: 7-10

Tredje perioden: 4.17 3-0 Markus Palmberg (André Swahn) 12.10 3-1 Niklas Ekberg (Andreaz Persson) 17.14 3-2 Mathias Löf (Niklas Ekberg) 18.38 4-2 Mats Hjort (Henrik Olsén, Dan Pettersson) 19.59 5-2 Patrik Cedergren (Markus Tomt, Markus Kellgren)
Skott: 9-11 Totalt 25-33

Utvisningar Ore: 4x2 min. ESK 4x2 min.

ESK HOCKEY      4-5 ef.förl.  BORLÄNGE HOCKEY (1-1, 2-1, 1-2, 0-1)

ESK fick bara 1 poäng med sig i hemmamatchen mot Borlänge trots att man kopplade greppet om matchen med en 3-1 ledning. Borlänge bjöds in i matchen tack vara att ESK agerade allt för slarvigt och orejält i egen Zon. Matchen gick till förlägning där Borlänge kunnde avgöra efter 39sekunder.

Första perioden: 2.15 1-0 Robin Johansson (Andreas Lindqvist, Petter Eriksson) 5.03 1-1 Fredrik Händemark (Robert Olsson, Lucas Sandström).
Skott: 12-8

Andra perioden: 3.29 2-1 Magnus Kullerback (Mathias Löf, Filip Cruseman) 13.28 3-1 Filip Cruseman (Mathias Löf, Stefan Wiktorsson) 13.37 3-2 Marcus Andersson (Pontus Dünesius, Johannes Lundqvist).
Skott: 8-17

Tredje perioden: 9.56 4-2 Niklas Ekberg (Andreaz Persson, Simon Cederborg Nilsson) 12.19 4-3 Fredrik Händemark (Robert Olsson, Fredrik Wadlund) 19.33 4-4 Anton Östman (Magnus Hedlund, Henrik Bergenström)
Skott: 10-12

OWT: 0.39 4-5 Henrik Bergenström (Joakim Norin, Robert Olsson)
Skott: 0-1 Totalt: 30-38

ESK HOCKEY      4-2          SÖDERHAMN/LJUSEN HC (2-0, 0-2, 2-0)

Det blev seger hemma i Bahcohallen mot Söderhamn efter första 20 så gick man till periodvila med 2-0 ledning. 2:a perioden var ingen höjdare och man föll tillbaka i tidigare mönster då det var slarvigt och oengagerat och man släppte in Söderhamn. ESK lyckades ta sig i kragen inför 3:e och man kunnde då avgöra matchen. Nästa match är borta mot Tierp.

Första perioden: 14,02 1-0 Filip Cruseman (Mathias Löf, Magnus Kullerback) 18,19 2-0 Johan Eek (Petter Eriksson, Anton Jernberg)
Skott: 13-6

Andra perioden: 12,56 2-1 Fredrik Persson (Hampus Malm) 13,31 2-2 Dennis Bergman (Robin Lindqvist)
Skott: 9-8

Tredje perioden: 4,01 3-2 Magnus Kullerback (Mathias Löf, Filip Cruseman) 15,19 4-2 Johan Eek (Mathias Löf, Magnus Kullerback)

Skott: 14-8 Totalt 36-22