Äntligen blev det en Hockeynight.

Ja då sitter man hör och det är söndag och helgen har passerat lika fort som den kom och igår hadde man Hockeynight.Det var länge sedan Martin och jag träffats,aldeles för länge sedan så det var riktigt kul att det äntligen blev av efter mycket om och men.

Det var starkt av Modo att ta poäng i Stockholm även om det var jävligt klantigt att släppa till 3-3 målet som var riktigt billigt,sedan tycker jag att första målet också var jävligt billigt och Pikkarainen måste ju vara med på noterna.Annars var det en underhållande match och det var ändå kul med poäng för det trodde man inte.

Arbetsveckan som var bra och det börjar att bli mera jobb och det är ju kul och nu hoppas vi att det kan bli mera företag också här framöver.Jag tror att det börjar vända lite smått bland företagen i stan för det har varit priset som styrt under några år men nu kanske man även börjar kolla på kvalite också.

Man ska väl masa sig ut till Bjästa och hämta Moa och Lovisa lite senare men först vill man bara slappa lite och bara vara.Det får vara allt för denna gången och vi avslutar väl med en låt som vanligt,ha en fortsatt trevlig söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0