Vinst i premiären för ESK HOCKEY.

Falu IF           2-5        ESK Hockey

ESK började riktigt bra dom första 10min, man gled igenom Faluförsvaret ganska enkelt och det borde resulterat minst två tre gånger, men efter slarv runt egen kasse gick Falun till ledning, efter det mattades ESK och man sjönk ner avsevärt i tempo. Eddie Davidsson lyckades köra ett solonummer i PP och satte 1-1.

Andra perioden blev sönderryckt av många utvisningar men ESK lyckades göra två mål genom Dahlén och Levein. Falun gav inte upp och när ESK inte lyckades få ut pucken ur egen zoon blev det ytterligare ett mål i baken.Denna period var det målvakten Linus Färnström som höll ESK kvar i matchen.

I slutperioden gjorde Christopher Dahlén mycket snyggt 4-2 och det var nog avgörande för matchen, Billman spädde på till 5-2 i BP.Totalt sett en ganska medioker hockeymatch men det var premiär och det viktigaste var att åka hem med 3p.

På onsdag är det match hemma i Bahcohallen mot Surahammar.