Söndag och solen tittar fram.

Ja då var det snart slut på helgen och en ny arbetsvecka väntar med nya utmaningar,men först ska man väl njuta av södagen och det blir väl till att städa här hemma till att börja med. Sedan kanske grannen ska ha lite hjälp så jag ska ner dit på en stund och hjälpa till.

Veckan som varit har gått fort som vanligt och det var fullt upp med ett trädgårdsarbete och sedan har det varit mycket fönsterputs under veckan.I veckan väntar mera trädgårdsarbete och imorgon ska jag med på en flyttstädning och se till att det blir bra.

Helgen har varit bra och i går hade Lovisa kalas på Knasiga Kojan och det var full fart från början till slut och hon fick många fina presenter.Man fick klättra själv också vara med och underhålla barnen lite och Lovisa somnade riktigt gott på kvällen.

Bra start av Modo också och det är kul att se det "nya" Modo som spelar aggresivt och har fart i spelet och jag gillar Challes komentar om dom nya unga killarna från Allsvenskan. "Dom är Allsvenska tills dom bevisat motsatsen",det är ju inte dom som ska leda laget utan dom ska vara med och växa i Elitseriekostymen.

Kul och se att man tog en Time Out i början på 3:e när Djurgården var på gång fast till slut så kunnde ju stockholmarna göra ett mål även om 3-1 målet inte borde varit mål.Det är hur som hellst kul att det är igång igen och hoppas Modo kan fortsätta på den inslagna vägen.

Ikväll drar ESK hockey igång säsongen i Div.1 mot Falu IF på bortaplan och en matchrapport kommer inom kort.Det var allt för denna gången och ha en fortsatt trevlig söndag,vi avslutar med lite musik.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0