Filmtips

The Spy Next Door Poster

The Spy Next Door

Bob är en superspion som ska göra ett sista uppdrag innan han kan pensionera sig och slå sig ner med sin granne. Hans enda problem är att grannens barn avskyr honom och när grannen hastigt måste ta ett flyg för hennes pappa ligger på sjukhus så passar Bob på att erbjuda sig att ta hand om dom tre ungarna. Vilket var lättare sagt än gjort,trots pensionen vill Bobs gamla kollega ha hjälp med en kodad fil, vilken tillhör en enormt farlig liga som nu vill ha den tillbaka.Jackie Chan blixtrar till ibland men det är ett tunt manus även om filmen inte är jättedålig så är det inte någon av Jacki Chan´s bästa filmer men den duger att slötitta på en söndagkväll.

Betyg: MR,MR 









Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief movie poster

Percy Jackson And The Lightning Thief

Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv och de är inte på gott humör.

Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva.Är lite ojämn i kvalite, det varvas med häftiga effekter och ibland känns det som om man tittar på "Xena" eller något liknade på Tv3 men den går att kolla på även om den inte går till historien som någon klassiker.

Betyg: MR,MR,M


Kommentarer
Postat av: tush

Tack för tipset =)

2010-09-30 @ 12:28:52
URL: http://www.filmkritikerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0