ESK HOCKEY



                       

      ESK HOCKEY         3-4 (e.f) SURAHAMMAR BLUE HAMMERS




Mötet med Sura blev en jämn match där tillfälligheter avgjorde,ESK hamnade i underläge med 0-2 men lyckades hämta upp till 2-2 innan första periodvilan.Andra perioden blev sönderryckt av nånga utvisningar soh slutade mållös.

I tredje gjorde Sura 3-2 på en puck som kom bakifrån kassen i en båge och tog i ryggen på målvakten Marcus Dahlbom och rullade in. ESK lyckades kvittera genom Eddie Davidsson då man tagit ut Dahlbom ur kassen.

Overtime och man får olyckligt en tvåa för puckout, Mikael Alba kör igenom Suraförsvaret och bryter in framför Odehag i Surakassen men blir ganska rejält hakad men domaren friar och i stället avgör Surahammar efter 53sek.

En spännande och bitvis bra match med högt tempo men samtidigt en hel del slarv framförallt av ESK i egen zon.
 


ESK på knä mot Surahammar.




      

     VALBO HOCKEY        3-6        ESK HOCKEY  (0-1,1-3,2-2)

De senaste fyra säsongerna har bortamötena mot Valbo varit otroligt jämna och dom flesta matcherna har avgjorts i overtime. I går var det inget snack om vilket lag som var starkast, via 1-0, 3-1, 2-2 blev det vinst med 6-3.

Valbo är nog inte lika starka i år som föregående säsonger men ESK gjorde en helt OK match och segern var aldrig hotad även om Valbo på slutet spelade 6 mot 3 var ESK nog närmare ett sjunde mål än en redecering för hemmalaget.

Det som oroar var Dahléns skada i början på andra, han blev hårt tacklad och fick en vridning i knät och fick föras ut på bår.ESK har nog inte råd med mer skador i truppen.

NiklasEkberg,Jonas Pontusson axelskadade, Rickard Eriksson med en krånglande höft och nu Christopher Dahlén det känns inte bra inför mötet på onsdag mot hemmastarka Arboga, vi får hoppas på det bästa att några av killarna frisknar till.

Målskyttar mot Valbo, Christopher Dahlén, Emil Andersson, Micke Alba, Viktor Carlsson, Andreaz Persson samt Niclas Levein.

Debut i serien för Filip Cruseman och han tog chansen ordentligt, vald till matchens lirare!

Emil satte sitt första men definitift inte sista mål i A-laget!





             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0