Avslutningsmiddag.

Ja då var det åter söndag och snart ska en ny arbetsvecka dra igång och veckan som var innehöll mycket trädgårdsarbete och man var ganska trött på fredagen.Kännde efter lunch att det inte fanns mycket ork kvar i kroppen och jag saknade orken så något skit har man i kroppen.Idag har man ont i halsen så det är väl en ny vända med förskylning pågång men jag hoppas att det inte bryter ut.

På torsdagen var det mässa på Kontorsvaruhuset och vi var däe på  eftermiddagen och det var ett skönt avbrott i allt kroppsarrbete.Man fick gott fika och en intressant föreläsning om framtidens golvvård och man fick chansen att prata med leverantörer som hade sina representanter på plats.

Igår var man först med Moa på kalas på Knasiga Kojan och direkt efter det så bar det av till BELLA där vi hadde ledaravslutning för BK ÖRNEN.Det blev mycket fotbollssnack och en från varje lag fick presentera hur säsongen varit och vad som varit bra och mindre bra.Det var mycket god mat och man fick välja mellan två menyer och jag tog Fläskfile med Potatisvåfflor,Bea och Majskolv.Vid 23:30 var det dags att dra sig tillbaka hem och några andra valde att också göra det medans några skulle på Harrys och några åkte till parken för att se ZZ ROCK mfl. på Hårdrocks tribute. Håkan Nordstöm gav oss också löpanade info hur det gick för Modo och många blev lite förvånade att man lyckades ta poäng i Linköping,det var starkt jobbat och extra kul att Rosén och Skröder fick göra mål.

Vi avslutar med detta lilla onyktra videoklipp.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0