Serieledning för ESK HOCKEY.

 

        ESK HOCKEY     5-0    IFK ORE

Match mot Ore blev ingen match för ESK som skapade ett enormt tryck redan från start och skotten 15-3 i första gjorde att Ore aldrig kom in i matchen, trots överlägsenheten blev det bara 1 mål, med 2 man mindre på isen.

ESK behöll farten genom hela matchen och när Ore gjorde ett försök att komma tillbaka i tredje gjorde man 4-0 och matchen var över.

Målskyttar, Andreaz Persson 2, Niklas Billman, Filip Cruseman och Pette Eriksson.


    

      ESK HOCKEY     6-2      FALU IF


Segern över Falun med 6-2 innebar att vi ESK HOCKEY tog över ledningen i serien då dom övriga lagen i toppen tappade poäng.

Det blev ingen större match mot Falun IF, redan efter 7.52 var ställningen 4-1 och resten av matchen blev en transportsträcka mot slutsignalen.

Tredje linan i ESKvar på bra humör och svarade för 10poäng i matchen och den så kallade Dalaveckan innebar 11 av 12 möjliga poäng, endast en pinne tappad mot Borlänge det är ett bra kvitto på ESK´s  form för tillfället.




      

SURAHAMMAR       2-5         ESK HOCKEY

I bortamötet mot Sura tog ESK revanch för sudden förlusten hemma i Bahcohallen.Stort övertag i första med 20-10 i skott och 2-1 ledning genom mål av Andreaz Persson och Filip Cruseman.

Andra blev hafsig och slarvig med ständiga frilägen som ESK bjöd på, då visade Dahlbom sin klass och spikade igen kassen och perioden slutade 1-1, mål Eddie Davidsson i Box Play. I tredje avgjordes nog matchen när Chritopher Dahlén snyggt framspelad av Levein gjorde 4-2 och även det i Box Play. När Sura plockade målvakten så  gjorde Niklas Ekberg 5-2 i tom kasse.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0