Övertygande seger för ESK HOCKEY.

1-6

ESK saknade en hel del spelare inför matchen mot Lindlöven (Andreaz Persson, Christopher Dahlèn, Jonas Pontusson, Jonas Lamby samt Linus Fernström) men det  blev en klar seger med 6-1 uppe i Lindesberg.

Lindlöven skapade en hel del bra lägen med duktige målvakten Marcus Dahlbom spelar med stort självförtroende och är mycket tät just nu. Försvars spelet fungerade också lite bättre för  än tidigare och motståndarna fick inte så mycket fria lägen i matchen. Framåt pumpar ESK på bra och vi borde nog ha stängt matchen redan i första perioden men utdelningen kom sedan i andra, skotten blev hela 15-2 i den perioden och det innebar en ledning inför sista med 3-0.  Lindlöven gjorde sitt enda mål i PP och det betydde 1-3,efter att ESK gjort ytterligare två mål var matchen över.

Att notera, 16årige Jesper Sojé debuterade i A-laget och han var nära vid ett par tillfällen att också bli målskytt i debuten, hans spel lovar mycket gott inför framtiden och Mathias Löf svarade för tre mål

Lite fakta om duktige målvakten Dahlbom

Målvakten Marcus Dahlbom anslöt till ESK inför den här säsongen från Skåre BK, Marcus har tillhört Färjestads talanggrupp under de senaste åren och kännde för nya utmaningar och flyttade till Enklöping och ESK HOCKEY.