Filmtips


Edge of Darkness Poster

Edge Of Darkness

Mel Gibson spelar mordutredaren Thomas Craven som är med när dottern blir brutalt mördad och han böjar utreda dotters död och då upptäcker han inte bara hennes hemliga dubbelliv utan även en mörkläggningsaffär på regeringsnivå. Han snubblar in i en FBI-historia som omfattar hemlighetsmakeri och undanröjande av bevis och händelser.

Jag hade inga stora förväntningar på filmen  så den överraskar positivt på mig även om man kanske hadde hoppats på ett lite bättre slut än vad som är fallet men filmen är inte dålig och klart sevärd.

Betyg: MR,MR,MR





Poster Robin Hood (2010)


Robin Hood


Det är 1199 och Robin Longstride, som senare blir Robin Hood har återvänt till England och Nottingham efter att ha slagits i det tredje korståget. Vid ankomsten upptäcker Robin och hans medföljande bågskyttar att byn är under besittning av den nya sheriffen av Nottingham. Robin använder sin erfarenhet och sina militära kunskaper för att befria hembyn från tyranni och korruption, med att ta tillbaka vad som är rättmättigt hans, och ta tillbaka vad som är rättmätigt deras, och återställa rättvisa och lycka. Robin måste också vinna Lady Marions förtroende som nyligen blivit änka.Det är en lite annorlunda tolkning av Robin Hood och det är inte som tidigare versioner och den är inte så mycket av ta från det rika ge till dom fattiga och sedan gömma sig i Sherwoodskogen från kungens män.Detta är mera än berättelse om hur legenden om Robin Hood började och gillar man"Prince Of Thives" med Kevin Costner  så ska man inte ha för höga förväntningar på denna filmen.Det är en bra Actionsfilm och det är klart sevärd trots allt.

Betyg: MR,MR,MR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0