Filmtips.


Se hela bilden




















A Perfect Getaway

Ett par är på smekmånad på Hawaii och ska njuta av lite lugn och ro.Lyckan blir kortvarig då dom får reda på att en brutal seriemördare härjar på Hawaii.Paret ger sig ut på vandring och träffar då  ett annat par, Nick (Timothy Olyphant) och Gina (Kiele Sanschez) och ger sig av längs vykortsvackra vandringsleder för att njuta av den vackra naturen. När de får höra att den brutal mördare går lös på  vandringsleden och man stöter på ett mystiskt tredje par börjar molnen hopa sig över den romantiska semesterna. Frågan är vem de kan lita på?

Hadde inga stora förväntningar på filmen och den överraskade på mig och var faktiskt sevärd och den har en regäl twist och en del välkända klyschor.

BETYG: MR,MR,MR

Poster Karate Kid (2010)

The Karate Kid

En nyversion av den klassiska fimen om The Karate Kid eller snarare är detta The Kung Fu Kid.Den här gången utspelar sig historien inte i en liten amerikansk småstad utan i en kinesisk miljonstad.En ensamstående mamma tvingas  flytta från Detroit till ett nytt jobb i Peking, något som hennes 12-åriga son Dre (Jaden Smith) inte uppskattar.

Dre måste nu bekanta sig med en ny skola och träffar den söta grannflickan Meiying och strax därefter Cheng, en mycket avundsjuk och aggressiv konkurrent När det visar sig att Cheng är en riktigt fena på kung fu inser Dre att han har problem. Hur ska han kunna klara sig mot Cheng och hans osympatiska vänner om han inte själv får lära sig kung fu?

Då får han hjälp från oväntat håll,fastighetsskötaren Mr.Miyagi är utbytt mot Mr.Han som spelas av Jackie Chan och han tar tillslut på sig att träna Dre och lära han Kung Fu.
Hadde inga stora förväntningar på denna filmen heller men det är faktiskt hyffad trots allt.

Betyg: MR,MR




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0