Då var det helg igen.

Ja veckorna går fort och det känns som om det bara är måndag,fredag,måndag,fredag hela tiden och vi har även haft ganska mycket jobb den här veckan också.Det roliga är variationen på jobb och att vi är ett härligt gäng som jobbar bra ihop och nästa vecka väntar också en hel del jobb,Erik ska vara ledig då blir det en hel del jobb med Gusse och det ska bli kul.

Helgen blir nog ganska lugn och ikväll ska man se matchen mott SSK hemma i soffan och kanske man kan ta någon öl också.Man ska väl försöka få in en Hockeynight med Martin framöver också och jag hoppas att vi kan göra det inom en snar framtid.Annars kan det nog bli till att se lite film och bara mysa och göra upp en brasa i kaminen
i höstrusket.

Hade ju en riktig lyckodag på Sporttipset på KingGusses.blogg.se också men hela 5 poäng och det var skoj så nu får vi hoppas att det går hyffsat även denna omgången så man kan hänga på Jouni.


Tabell

1. Jouni 23p
..........................
2. Roger 19p
3. Gusse 18p
4. Matilda 17p
5. Miranda 16p
6. Fru Söder 16p
7. Mattias 16p
8. Johnny 15p
9. Gud 11p
10. Mikael 2p

På tal om Modo så var det en riktigt urladdning mot Frölunda och det var kul att se och Robert Rosén går från klarhet till klarhet.Tycker även Tollefsen,Svartvadet och Tarkki börjat riktigt bra och det var kul att kritiserade Dimitrakos fick näta och även Ritchie med ett ryggigt slagskott,där visade han klass. En viktig match mot SSK och hemma bör man vinna även om  Södertälje har rykt upp sig på slutet så det känns ändå ovisst men visst känns det viktigt med en seger för sedan har man ju AIK borta efter det och det är en säker förlust eller?

Efter det så är det HV71 hemma och det vet vi ju hur det brukar gå,Hv om något har blivit ett hemmaspöke för Modo även om nu Hv inte är i slag så blir det tufft. Sedan väntar ju en svår roadtripp med starka Luleå sedan Frölunda och HV71 och det blir riktigt tufft.

Vi ska väl avsluta men ett litet videoklipp med Gotthard vars sångare omkom i veckan i en olycka.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0