Rockweekend 2010 onsdag:tid för avfärd till Mohed.

Ett år har gått sedan förra gången och nu är det dags att sammanställa årets festival.

Det var min tur att köra i år och vi hadde siktat in oss på avfärd kl.12:00 och till årets upplaga av Rockweekend fick vi även med oss Gusses lillebror Henke. Han fastnade hos optikern så vi kom inte iväg förrän kl.13:00 men vi hadde ju inte bråttom.


Fullt med packning och sportdryck och då saknades Henkes saker.

Resan ner gick bra även om det var lite varmt och vi stannade i Söderhamn vid E-Center där vi införskaffade förnödenheter till kvällen och festivalen. Vi passade på att äta på Coop Forums restaurang och för min del blev det Brobergmålet (Pannbiff,Potatis,sås och lingonsylt).

Det var inte svårt att hitta till Mohed och tillslut var vi på plats på Moheds canmping.Priset skulle vara 120kr men eftersom det var festival så hadde dom naturligtvis höjt priset till 260kr.


Gusse var glad att äntligen vara på plats.

Medans jag åkte och köpte batterier så slog grabbarba upp tältet.

Sedan blev det att njuta av solen och dicka lite sportdryck.

  
  

Efter en stund så beslutade vi för att gå och kolla lite vid festivalområdet som bara låg ett stenklast från campingen.Det visade sig att man fick komma in på festival campingen.Det var bara att knalla tillbaka och riva allt och köra till campingen och som tur var kunnde man köra in på området.Det behövdes när man hadde mycket packning som vi annars skulle fått bära.

Vi hittade ett bra ställe men det visade sig var själva fan att få i tältpinnarna i marken och när vi svor som mest så hittade vi ett kanon ställa alldeles intill. Vi beslutade att flytta våran camp och där gick allt galant och vi fick i alla tältpinnarna och sedan kunnde vi sitta där och skratta åt dom som kom efter oss och fick jävlas med tältpinnarna.


Camp Ö-vik står äntligen klart för 3-dagars festival.

Henke hadde med sig ett litet tält som vi hadde som förrådstält för våran packning och tur var det för annars hadde det blivit trångt i tältet.

 
Sedan kunnde vi sätta oss ner och njuta men en kall Öl i handen.

Vi hadde köpt engångsgrill och kött som vi gick iväg och grillade senare på kvällen som ett litet kvällsmål och först trodde vi inte att vi skulle hinna grilla alla bitar innan grillen dog,det gick jättebra och gott var det också.



När vi satt och grillade som bäst så kom två trevliga killar från Kiruna och om dom finns en lite historia att berätta men det tar vi lite senare.

'
Grabbarna från Kiruna körde med hamburgare.


Kvällen var riktigt kall men jag var den enda som frös Gusse och Henke klagade inte så man drack väl för lite första kvällen.På småtimmarna var det dags att försöka få lite sömn innan den första festivldagen skulle börja.

Vi avslutar med lite flera bilder från första kvällen

 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0