Då var det helg och snart drar det igång.

Ja då var det helg och efter den så börjar allvaret igen och nu börjar man bli ännu mera nervös och hur ska det då vara imorgon? Sista dagen på semestern brukar alltid vara dryg och man brukar ha svårt att somna på kvällen också.

Var på Rent Av i torsdags och lämnade tillbaka kläder och nyckeln fast jag hittade två tröjor till och en jacka så man får väl svänga förbi någon dag och lämna det.

Annars blir blir helgen lugn och imorgon ska vi ut till morsan för då är det utdelning på månadens loppisförsäljning som vi har.Vi har kört loppis i garaget hela sommaren och man har lyckats att sälja bort lite barnkläder och lite annat smått och gott.Jag väntar fortfarande på att få bli av med bilbarnstolen,den är i riktigt bra skick så om ni känner någon som behöver en stol så säg bara till.

Nej nu ska jag fortsätta här hemma diska och sedan dammsuga lite hundhår sedan kan man kanske slappa lite och kanske blir det grillning lite senare. Fortsatt trevlig helg på Er alla och vi avslutar med en låt och tro det eller ej men den har inte med Rockweekend att göra.


Kommentarer
Postat av: Gusse

Har du speciella barkkläder när du tar en bärs?

2010-07-31 @ 16:01:34
Postat av: roggan

Det saknades en n efter bar men nu är det fixat...hehe ibland kan det bli tokigt.

2010-07-31 @ 17:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0