Snart slut på 2010.

Då var det långhelg igen och även denna arbetsveckan är slut och 2010 går mot sitt slut.Vi blir hemma på Nyår och det blir mys hemma med barnen och hunden,det blir god mat och lite film och en promenad med Molly.

Det har varit en lugn arbetvecka fast det har det ju varit nu ett tag och man hoppas att det nya året ger mera nya kunder.Modo håller ju på att spela ner sig i kvalserien och vad talar för att det ska bli seger ikväll? Ja inte så mycket men nyförvärven var betydligt bättre sist mot Luleå,Luleå var ett bättre lag och hadde en bra målvakt och ett otroligt mycket större självförtroende än Modo.

Vi får hålla tummarna för att det blir 3 poäng för det behövs verkligen för att inte tåget ska lämna Modo kvar på perrongen i Bottenträsk.

Ska smälla ihop en årskrönika under helgen med en tillbakablick på 2010 och så ska man lägga upp det sista av Fast i 80-talet:flera klassiker att kolla in.

Vi avslutar med lite musik med ett amerikanskt band som jag kom i kontakt med tack vare en gammal arbetskompis,bandet är Jason And The  Scorchers och dom kommer till Sweden Rock Festival 2011.


Gott Nytt År på Er!


Kommentarer
Postat av: Gusse

Gott Nytt år på dig Rogga ...Jag kommer förbi hemtrivsel någon dag och lämnar lite kläder och lite skitsnack ..

2010-12-31 @ 10:08:24
Postat av: roggan

Gott nytt år och kom förbi det vore kul och du kan få en kopp kaffe he he.

2010-12-31 @ 10:47:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0