Sånt som gör en förbannad!

Ja då var det helg igen och snart är det nedsläpp och jag tror på X mot FBK fast en förlust ligger nog närmare till hands.

Ännu en arbetsvecka är till ända och allt har gått bra även om vi inte har supermycket jobb för tillfället men det kan vara skönt att det är lite lugnare också.På onsdag är det Julbord med Hemtrivsel i farsans hemtrakter i Stöcke söder om Umeå.

Läste i veckan i Enköpings Posten om ett hemlöst par Berit och Tommy i Bålsta som varit utan bostad nu i ett halvår och får nu av välvilja bo i vardagsrummet hos en pensionär på ett äldreboende.Innan det bodde dom i en Husvagn  i ett industriområde men en dag när dom kom hem så var den borta pga. obetald hyra och då fick dom åka nattbuss en hel helg.

Dom är dessutom utan ägodelar eftersom deras möbler från deras gamla bostaden på 2 rum och kök lämnades in för magasinering men Socialen avslog begäran om hjälp med att betala alla ägodelar är nu borta.Berit och Tommy fick veta det ett år efter magasineringen när firman ringde och sa att dom inte fått några pengar från Socialtjänsten.

Tommy dricker för mycket och vill ha hjälp med det och även med det psykiska men får det inte och dom får inte hjälp av Socialen. Dom sitter inte tillräckligt i skiten säger Socialtjänsten och vad fan menar dom med det,hemlös med alkoholproblem och psykisk ohälsa som tack vare en snäll pensionär får bo på ett äldreboende! är inte det att sitta i skiten va? Fan skämmes,skämmes Socialtjänsten!!!

Det får avsluta dagens blogg och vi tar en låt tillägnad Socialtjänsten!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0