lördagsblogg.

Helg igen då efter ytterligare en arbetsvecka och det ha som bekant snöat en jävla massa så det kan bli snöskottningar på måndag.Vi har en som vi vet om att vi ska göra men det åker Erik på men vi har flera som ringt och hört sig för så man får väl se vad som händer.

Bortsett från all snö så har veckan varit bra och allt har gått bra och vi fick beröm i går och det känns kul,det gav energie och resten av dagen gick av bara farten.

Man undrade ju hur Modo skulle agera under julldigheten men Freddans prat var inte bara prat,Bartecko och Nagy och sedan slog man till med Markus Näslund som GM.Både Bartecko och Nagy känns spännande och bör ge Modo spets och mera konkurens av platserna i laget fast det som oroar är ju att det båda är Slovaker. Modo sparkar även sin Målvaktstränare och vipps så har Freddan ett nytt jobb.

Man vet ju att dom kan vara riktigt gryma med även jävligt lata och dåliga,Slovaker brukar ju kunna vara humörsspelare av rang.Man hoppas att dom är på spelhumör för det mesta för det behöver Modo för att kunna klättra i tabellen.Markus känns som rätt man på rätt plats och han har ett stort kontaktnät i NHL och han har ett annat tänk och han kommer nog tillföra en hel del.

Det är som Gusse skrev om Freddan,när han ringer är det Freddan Who? och det lär vara annat när Markus ringer upp.Nu väntar vi bara på backen som ska förstärka men jag gillar Isak Ahrling som förövrigt är brorson till en av Hemtrivsels ägare.SkaTollefsen vara borta så länge så behöver en bra back till så det är bara att vänta och se.

Julen närmar sig med stormsteg och det blir nog sväng på stan för att kolla på julklappar åt syrran och ungarna även om Lovisa och Moa är så gott som klara.Julen firar vi hos morsan och som det ser ut kommer vi vara 10st. som kommer att fira i Bjästa.

Det var allt för denna gången och vi avslutar väl med lite julmusik...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0