Då var det snart över.

Ja då var det annandagen och snart är Julhelgen slut och en ny arbetsvecka väntar men det är ju bara en fyradagars vecka som tur är.

Julen i Bjästa var bra förutom att snåltanten Elsy som man bara var irriterad på men annars var det riktigt trevligt.Det som retade en mest var när Elsy ville växla en 50-lapp och då trodde man att tjejerna skulle få en slant var men det var för att slippa ge Hans pengarna till bensin,han fick 20kr att tanka för som tack för att han både hämtat henne i stan och att han skulle köra hem henne,Snåkärring!

Lovisa var glad för det mesta hon fick men det bästa för henne var skidorna (från mamma,pappa och farmor) och guldörhängena ( från mormor).Moa blev lika glad för allt som hon fick men bäst var nog Buzz Lightyear som hon fick av mamma och pappa.

Själv fick man en hel del fint så det är svårt att säga vad som var bäst men en ny Kaffebryggare var ju inte helt fel när man varit utan länge  och Boken "Ännu Mera Hårdrock" satt ju också fint.

Annars har julenhelgen varit lugn och man har inte gjort så mycket men idag blir det en sväng och åka pulka men barnen och sedan kommer morsan in och vi ska se Modo - AIK och där hoppas vi på 3 friska poäng.

Det får vara allt för denna gången och ni får ha en trevlig fortsättning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0