Snart är det redan onsdag.

Veckan går fort och snart är det redan onsdag och idag har man haft en gamal Rent Av profil på Hemtrivsel,nämligen Gusse som förhoppningsvis får mera jobb hos oss i framtiden.

Vi håller på med en stor byggstädning och fönsterputsen är klar men det återstår en hel del byggstädning och även golvvård.Det är riktigt kul att jobba och det är mycket att göra nu och det är bara stimulerande och sedan får man ta mycket ansvar och man får förtroende.Det är man ju inte van med och man växer som person helt klart.

Idag hade vi fotbollsträning igen och vi slapp regn även denna träningen även om det var kallt så är det skönt att det inte kom regn.Vi har klarat oss från regn på träning i två sommrar och bara det är helt otroligt,idag var dessutom halva laget på match i Gideå så det var 10 tappra tjejer som tränade med mig och Magnus.

På torsdag har vi träning och på söndag spelar vi match hemma på Bodum och då ska Lovisa vara med igen och för motståndet står Domsjö Svart.Tränar åtagandet har även det gjort att man växer som person och det har dessutom varit mycket roligt att få vara med på den resan tjejerna gjort under denna säsongen.

Nej nu är det dags att lägga sig för det är ju en morgondag också och då väntar lunch med Stig på Victory,han ska komma ner och hämta sitt ståplatskort imorgon och då ska vi passa på att luncha och snacka lite hockey.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0