Vilket slut på veckan.

Då var det helg igen då och veckan har flygit förbi som vanligt och vädret har varit underbart också,allt har gått bra på skolan förutom att Hissen gick sönder vid lunch i går.Det har inte gått att städa vettigt och lagom när man skulle hem fick man veta att det kommer att vara ur funktion även måndag och tisdag.Nu är det upp till skolan hur vi ska lösa det och om dom vill betala extra eller inte men nog om det det är ju helg trots allt.

Modo har varit i farten i veckna och gjort klart med några intressanta namn Robert Rosén från Växsjö,Jacob Blomqvist  från Bofors ,Anton Hedman från Växsjö och den finska målvakten Toumas Tarkki.

Här har vi en svettig räddning av Tarkki.





Det känns spännande men nu behövs det spetskompetens också som kan vara med att leda laget med Susse,Skröder,Timmander och Svartvadet. Det känns som vi nu har en bra målvakt och förhoppningsvis så stannar Svedberg som backup till Tarkki,Malek får Modo hitta en lösning för.Det känns dumt att ha Malek som backup,det är för dyrt i längden.

En intressant mix verkar det kunna bli av ungt och rutinerat och stannar Zuccarello och Foppa lirar så kan det bli riktigt bra.Men det är ett tag kvar till det är dags så vi får se hur laget tar form här framöver.Det är det här Modo har behövt länge men frågan är hur mycket Foppa betyder när dom vann dragkampen om alla spelarna?

I helgen har lovisa skolcupen med sin klass på Ängetskolan och det är till att gå upp tidigt.


  17 apr 08.20  Änget  Domsjö/ Blackflames - Järved/ Skeppet -
  17 apr 15.20  Änget  Järved/ Skeppet - Arnäs/ Lions -
  18 apr 09.20  Änget  Järved/ Skeppet - Hållänget/ 1 -

I kväll blir det bara att ta det,lugnt är helt slut efter avslutningen på veckan och ska man upp tidigt i morgon så känns det som det inte blir mera än att slappa i tv soffan eller vid datorn.

Vi avslutar väl med en låt när det är fredag och allt,här är ROCKWEEKEND aktuella Annihilator.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0