Nu har fjäsket börjat!

Då var det Påsk och långhelg och visst är det riktigt skönt speciellt som denna veckan varit. Eleverna på skolan har vekligen släppt loss och förutom hål i väggen och nedskräpning så har en av niorna dyngat ner så att dom själva fick städa upp i klassrummet. Det har spelats fotboll inne och igår fick en kille en "rolig" snilleblixt att man kanske skulle släppa en 1 liters pucko i trapphuset från översta våningen men han tyckte inte det var lika roligt att städa upp efter sig.

Regeringen har börjat att fjäska för dom unga nu med mera pengar för jobb och utbildning men jag hoppas att inte alla unga går på skiten.Vi föräldrar ska ju få hela 50kr mera/månad i flerbarnstillägg,hela 50kr mera!

Om man inte är familjen annorlunda så får man ju 4 Carlsberg på bolaget och det är ju gott men annars känns det fjuttigt måste jag säga och snart ska dom väl försöka fjäska för alla pensionärer också.Nu börjar man bli rädda för att man måste flytta från Rosenbad efter valet i höst och då gäller det att fjäska för alla väljargrupper
och inte bara Nyrika,rika och snuskigt rika.

På lördag är det påskmidag hos mamma i Bj....ett samhälle en bit utanför stan,annars är det ingenting speciellt planerat för helgen.Det kan ju vara skönt att bara ta det lungt också och bara njuta av att det är långhelg och är det fint så kanske man tar lite ved och åker och grillar lite korv med familjen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0