Helg igen och det känns helt underbart efter en konstig och jobbig vecka med en märklig besiktning och trasig hiss , en jäkla massa grus överallt i skolan.

Även om hissen är lagad så har det inte fungerat riktigt som den ska och nästa vecka ska dom komma och kolla på den igen och se vad som måste fixas.

Tänkte jag skulle redovisa hur det gick för Lovisa och hennes lag i Skolcupen förra helgen,dom kom sist i gruppen och åkte på storstryk i slutspelsmatchen.

17 apr 08.20  Änget  Domsjö/ Blackflames - Järved/ Skeppet 2-1
  17 apr 15.20  Änget  Järved/ Skeppet - Arnäs/ Lions 2-4
  18 apr 09.20  Änget  Järved/ Skeppet - Hållänget/ 1 0-5

matcherna spelades i 2x7,5minuter och det var 4+målvakt på planen i varje lag,det skulle vara minst två tjejer på planen hela tiden i lagen.Cupen som Lovisa och hennes klass spelade i var en mix av 0:an och 1:an.

Första matchen var rätt jämn och i matchens sista spark så sköt Järved/Skeppet i stolpen och en kvittering hadde inte varit orättvist i det läget.Den andra matchen mot Arnäs/Lions var svängig och dom tappade ledning 2-0 till 2-4 men det var en spännande och bra match,med lite flyt så hadde det blivit poäng.Sista matchen var det inget snack för där var man klart sämre och förlorade också med klara 5-0.

Alla lag kom till slutspel och där åkte man på en regäl propp mot Örnsköldsskolan,det blev förlust med 8-0 men dom var bara spelare från årskurs 1 och Järved/skeppet var mestadels från miniettan. Dom kämpade på bra i första halvleken men sedan orkade man inte och bollarna började trilla in.

Det får vara allt för denna gången,trevlig helg och kommer du ihåg denna 80-tals "dänga"?