Ingen hiss.

Då var det tisdag och hissen på skolan är fortfarande ur funktion så det blir några vändor i trapporna varje dag men man vänjer sig.Det som är tråkigt är ju att man inte kan göra jobbet till 100%,även om vi inte får vara kvar på skolan så vill man ju göra ett bra jobb.

Inget är klar ännu men det verkar inte bra och idag så fick vaktmästarna veta att det är slut och att kommunen nu tar över det igen.Tråkigt framförallt om vi skulle få behålla skolan för dom har ju blivit som arbetskamrater under tiden man varit där.

Modo har gjort ett bra och spännande nyförvärv också i Nicklas Dahlberg som gjort det bra i Skellefteå men som fått nöta bänken när Hadelöv storspelat. Hoppas att Tarkki inte sticker till NHL men frågan är vad ska Toronto men honom till när dom har två bra målvakter Jonas Gustavsson och Giguere,sedan har dom en ung talang bakom också.

Vem ska träna Modo då? blir det Challe eller inte? kommer vi att få se någon annan och vem?

Ja det finns lite svar att invänta och tränarmarknaden är ju inte den bästa nu så vi får väl se vad som händer.

ROCKWEEKEND har presenterat lite flera band i dag men det är inget man blir direkt upphettsad av,SEBASTIAN BACH är det största,han var sångare i SKID ROW en gång i tiden och den här låten lär han ju lira.

FLER KLARA BAND:
TREAT
BABYLON BOMBS
STEEL ATTACK (Original lineup)
LADY DIE (Morgana Lefay, Bloodbound)
ANGELINE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0