Film.


Först ut är





Martin Beck och hans kollegor kopplas efter fyndet av ett bränt kvinnolik in i jakten på en grupp fridfulla miljökämpar som i stället visar sig vara präglade att idka terrorism över gränser. Utredningen försvåras av att Gunvald Larsson i sin tur misstänks av SÄPO för att vara inblandad i mordet, då han är bekant med den kvinna som misstänks ha blivit mördad. Gunvald tvingas hålla sig undan, samtidigt som han jagar de riktiga mördarna, vars nya mål är en attack som kan innebära en katastrof med ödesdigra konsekvenser.

Jag känner bara Varför? det känns tråkigt och man kan ju undra om det inte får vara nog med BECK nu för det känns bara som det bara maler på i samma gamla tråkiga spår.

BETYG: MR,M

Film nr.2

File:The Taking of Pelham 123.jpg


Ett gäng tungt beväpnade män kapar ett tunnelbanetåg och kräver 10 miljoner dollar inom en timme, sedan börjar de avrätta gisslan. Walter Garber (Denzel Washington) är tunnebanetrafikledare och den som tar emot första samtalet från banditernas ledare "Ryder"(Travolta). Garber blir Ryders favorit och han vägrar tala med någon annan.

Jag hadde stora förväntningar på filmen men blev besviken för den är OK men inte mer.

BETYG: MR,MR

Film nr.3





File:Ugly truth.jpg






Upplägget är klassiskt nog för en romantisk komedi. Abby (Katherine Heigl) är en framgångsrik tv-producent med total koll på läget på jobbet, men när det kommer till kärlekslivet är hon som tappad bakom en vagn. Vid första dejten vi får följa med på har hon skrivit ut killens dejtingsajtsprofil och påpekar när han beställer whiskey att han faktiskt skrivit att han gillar rödvin, något som finns med på hennes checklista över egenskaper en framtida pojkvän ska ha. 

Allt ställs dock på ända när Abbys tv-kanal tar in Mike (Gerard Butler), som står för allt som är krasst och sexistiskt i sin show "The Ugly Truth" där han pratar om att män aldrig kommer vara intresserade av något annat än att få ligga.

Abby är långt ifrån glad över att behöva jobba med honom, men när Mike ser hennes tafatta försök att få sin ursnygge granne, Colin på fall och ger henne ett par tips som faktiskt fungerar måste hon ändra sin syn på både honom och män i allmänhet.

Den börjar lite småseg men tar sig allt eftersom.

BETYG: MR,MR,MR

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0