Då var bettan besiktad.

Nu är bilen besiktad och det var då den konstigaste besiktningen jag varit med om under alla år jag haft bil.Jag hadde ju räknat med en massa fel som dom inte slog ner på men dom har ju börjat med att kolla elektoniken nu,det var där dom hittade fel.

När dom kopplade in datorn så fick dom 2st felkoder som dom slog ner på och så var det två lampor som var sönder.Det lustiga var att lamporna fungerade när jag åkte från Mekonomen där jag bytt blinkerslampor eftersom dom har fel färg som det så fint heter.

Direkt efter besiktningen åkte jag till Nordemans och där kopplade dom upp sig för att kolla felkoderna och det blev 2st. A4 sidor men alla utom en var tillfälliga fel och kunde tas bort direkt.Det som kan vara felet är antingen ingenting eller ett elektronikfel i form av något glapp,något som gör att motorn tappar effekt,sedan kan det vara batteriet och batterikablarna som kan spöka så att bilen har för låg spänning.

Felkoden var spänningsfel,nu är bilen nollställd sedan ska jag köra i 1vecka innan dom ska ta in och kolla upp bilen igen.Har man tur så går allt bra annars väntar en reparation allt från ett nytt batteri till flera flera tusen.

Medans jag har besiktat och jobbat så har ju Modo värvat igen och denna gången blev det Södertäljebacken Daniel Josefsson som ansluter.Spännade och jag hoppas att han kommer att passa bra in i laget men snart måste en tränare vara klar också eller?

Kommentarer
Postat av: Gusse

Har inte du nyss bytt batteri?

2010-04-23 @ 07:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0