Då var även denna helgen över.

Ja då var ännu en helg över och vilket härligt väder det har varit och SMHI som lovade regn. Idag var vi hos morsan och det fick bli grillpremiär och det var riktigt gott,det blev grillad karre och fläskfile med pommes bea och sallad.



Man börjar tröttna på slagfältet som råder här på gatan när det ska dras fjärrvärme och vägen är inte bra.Solen i helgen gör att det har torkat upp och blivit betydligt bättre på vägen,mindre lera så man kan gå med Molly utan att hon har hela magen med lera.


Så här såg det ut i fredags när det regnade som värst.

Hoppas att dom blir klara någon gång för när man kommer hem från jobbet så finns det tre olika vägar man kan.Det är rena lotteriet vilken väg som det inte står en grävmaskin,lastbil eller något annat fordon mitt i gatan så man måste vända. Nu börjar dom bli klara med grävningen så nu ska det dras rör från oss och vidare upp på gatan och förhoppningsvis börjar dom att fylla igen och återställa under veckan.

AIK gick upp i Elitserien och frågan är ska man skratta eller gråta? Kan vara kul med något nytt men jag hadde nog föredragit Leksand framför AIK fast roligast hadde det varit med Almtuna. Modo som har så svårt att vinna i Stockholm får nu dubbelt upp och dessutom SSK som man brukar ha svårt för också.

Oskarshamn och Tingsryd till Hockeyallsvenskan och Sundsvall åkte ur så nu är det bara ett Norrlänskt lag kvar som dessutom har taskig ekonomi.Frågan är hur länge Björklöven kan kravla sig kvar och om Sundsvall eller något annat lag kan ta sig upp.

Nu är det slut på friden på skolan också när eleverna kommer tillbaka men det har varit lugnt och skönt under lovet och man har kunnat fixa lite extra i klassrum.

Rockweekend ska presentera ett band i morgon måndag och allt lutar mot att det är Zack Wyld och hans Black Label Society men vi får se vad det kan vara.

Det var allt för denna gången.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0