Tufft i novembermörkret.

Ja då var det söndag igen och det var ett tag sedan man bloggade men jag har bara varit så trött och less i detta trista novemberväder.Skönt att solen tittat fram nu under helgen det gör mycket och man blir lite piggare på en gång.

Veckan som gått har varit lugn och det har väl inte hänt så jättemycket men gammla bettan har kommit upp i 10000mil och Modo har tre raka matcher utan förlust.

Träningen i onsdags var totalt värdelös från min sida man var trött och jävlig och hadde reflexer som en sengångare.Det var inget snack om att jag skulle vila från helgens match mot Tio Tigrar.

torsdag och fredag var det elevens val på skolan vilket innebar kaos och oreda men man fick göra det bästa av läget och det hela fortsätter måndag,tisdag och onsdag.Sedan återgår allt till det normala och man får bättre koll på läget igen.



Sedan har ju Gusse fyllt år också fick man reda på nu så man får väl passa på att säga GRATTIS på den stora dagen så här i efterhand.

Nu ska vi tydligen köpa en julklapp för 50kr.till julfesten och som börjar på bokstaven R,inte nog med att vi måste ner till Sundsvall nu ska man köpa julklappen själv också.Sedan har vi fått en massagestol till kontoret undra hur länge vi får ha den för personalvård har aldrig funnits på detta företag så länge jag jobbat.



lördakvällen bler riktigt trevlig och det var en tät och spännande match mot Rögle och vilken glädje det blev när foppa kvitterade.Vad ska man säga han är ju helt makalös helt enkelt,han måste vara från en annan planet.
Extra skönt var det ju när Skröder avgjorde i Sudden och fixade den välbehövliga bonuspoängen och nu ser vi fram emot nästa match hemma mot Linköping på tisdag.


Den dynamiska duon slår till igen.


Martin är glad efter matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0