ESK HOCKEY

Surahammar            3-7             ESK Hockey (2-2,0-1,0-4)

Ännu en seger mot Surahammar.

Det blev ytterligare en seger mot Surahammar Blue Hammers och denna gången på bortaplan.ESK kom i underläge med 2-0 men kunnde kvittera innan första var slut och 2:a perioden var ingen höjdare spelmässigt men ESK lyckade ändå trycka dit en puck genom Alba.

Det blev bättre drag från ESK i 3:e perioden som man vann med 4-0.

ESK Hockey         3-6             Tierp Hockey (0-1,3-2,0-3)

Lojt hemmalag.

Det blev förlust hemma mot Tierp och återingen var det ett ESK som uppträdde lojt och det straffar sig direkt och trots att man lyckades att hämta upp ett 1-3 underläge i 2:a perioden så slarvade man bort allt i sista perioden.

ESK Hockey        4 -1      Hedemora SK (2-0,0-1,2-0)

Bättre skärpa gav resultat.

Andra raka hemma matchen och det var en mycket bättre inställning från ESK spelarna och man kunnde vinna med 4-1.Segern överskuggades dock av en härlig suporterskara från Hedemora och så här lät det från ESK Hockey.

Ett stort grattis till Hedemoras klack, ca 25 st som förgyllde matchen med sina trummor och sin sång från första till sista tekningen. Har alldrig varit med om att en motstådarklack efter machen har städat upp på läktaren innan man lämnade arenan. Mycket bra gjort,hoppas vi möts i Allettan då är nu välkommna.

(från ESK hemsida)

Bålsta Hockey      1-6          ESK Hockey (0-4,1-0,0-2)

ESK VANN DERBYT

ESK kunde ganska komfortabelt slå Bålsta med klara 6-1, trots att hela 8 ordinarie spelare saknades på grund av skador o sjukdomar.

Första perioden spelade ESK rakt och enkelt med snabba uppspel och då hängde inte Bålsta med i det höga tempot, 4-0 efter den perioden och det kändes avgjort men det går inte att slå av på intensiteten och i andra fick Bålsta mer att säga till om och kunde vinna den med 1-0. I den sista perioden kom ESK tillbaka i matchen och kunde avgöra med att göra ytterligare 2 mål.