torsdagsblogg

Ja då var den här arbetsveckan också slut och imorgon är man ledig och då ska jag vara hemma med barnen så det blir en långhelg även denna helg. Frugan är ju i Enköping och har nog precis kommit hem från en kryssning till Åbo med en gammal kompis och hon blir där några dagar extra också och hälsar på.

Det var trötta barn när man hämtade dom på dagis idag så det blev till att laga lite husmanskost och det gillade både barnen och jag.

       
Det är gott med husman från Sibylla tycker Moa och Lovisa.

Jag försökte ta det lungt med salladen men man måste ju vänja magen inför Rockweekend i sommar för där lär det ju bli en hel del skrä......ja menar sallad och då är det ju bra att kroppen är van.

På tal om Rockweekend så hadde Aftonbladet om Sommarfestivaler och man nämnde ju naturligt vis Sweden Rock,Peace & Love men ingenting om Kilafors men när till och med Arvikafesivalen är med där Depeche Mode spelar...Hallå fyra bögar och en dator men inget om Rockweekend,även Kirunafestivalen fick vara med med Måns Zelmerlöv ,Timbuktu och Takida som dragplåster.

Tur att Kinggusses och Modoroggan finns för att visa att ROCKWEEKEND i Kilafors finns och är hett med band som U.D.O,WASP,PARADISE LOST och EDGUY och många fler.

Får se vad man ska hitta på med ungarna dom här dagarna till på söndag då frugan kommer hem igen det kan bli en tripp till stora lekparken och Barnens Hus  sedan kan det bli lite lek här hemma också i studsmattan och kanske blir det en sväng och hälsa på hos grannarna  Roger,Helena och Lilly,om dom är hemma.

Modo har lyckats värva också en finne Hannu Pikkarainen så vi får se vad det kan vara här framöver men det kan ju inte vara sämmre än Pierre Hedin iallafall och nu är det väl bara att hoppas på att det kommer en riktigt bra PP back och en bra eller två riktigt bra forwards också så vi får en slagkraftig 2:a femma också.

Nä nu ska man ta och slappa lite i soffan och se om det är något bra på tv.


Kommentarer
Postat av: Gusse

Blir bara sallad i Kilafors..Hamburgare kan man bli fet av ..och öl ..nä nä..då går man ju hellre törstig hela veckan ..öl kan man blio fet av ..du vet ju att jag tänker på kropp och hälsa..Men du Expressen tyckte iallefall att Rockweekend var den tredje bästa ...och den lär vara bäst efter vi har varit där

2009-05-28 @ 21:33:04
URL: http://kinggusses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0