Då var det måndag

Ja måndag underbara måndag är här igen och idag gick brandlarmet på skolan det var två elever som kastade in en hemmagjord rökbomb i ett av trapphusen så hela skolan fick utrymmas och polis och brandkår kom dit. Det fanns vittnen till vilka som gjorde det så nu är saken polisanmäld och vi får väl se vad som händer.

Man kom sent ifrån skolan idag pga. av detta när det gick bort så mycket på utrymningen och när jag äntligen skulle åka hem strax före 16:00 så ringer vaktmästaren Anders och vill han hjälp med ett fönster som ungarna öppnat och som man måste vara 2st. för att stänga för det hadde hängt sig. Det är ju sjävlklart att man var snäll och hjälpte han för sist så gjorde han illa sig på samma fönstret så han började att blöda regält.

Det fanns lite Liv kvar i Tre Kronor som tog brons i WM och att lyckades ta en medalj  med det lag dom hadde så är det jäkligt bra. Enligt rykten så ska Obsut nu vara riktigt nära Modo så det är bara att hoppas att det blir klart snart för det behövs verkligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0