Då var det lördag och fullt upp.

Ja då var det lördag och veckan har verkligen gått fort och slutet på veckan har väl varit ganska lugn på skolan men det började i rasande tempo med rökbomben på måndagen och på tisdagen sparkades en toalettdörr sönder så nu måste det komma en hantverkare och fixa det hela. På onsdagen skulle tydligen Själevad vattenbombas och Polis kom på besök och det var ett pådrag utan dess like men planerna ändrades när dom fick se polisen så dom åkte och till en annan skola.

På torsdagen åkte själevads elever till Änget och kastade ägg och vattenbalonger och några åkte visst fast vilket var så jävla skönt att höra och nu väntar man bara på den stora hämden så man kan inte vara lugn i första taget. I går så var det några som hadde haft riktigt kul i korridorena när dom kastat ut toapapper överallt och vaktmästaren Anders var riktigt "Glad" när jag mötte han med hela famnen full med papper och detta lagom när man skulle åka hem så några nya rullar blev det inte tal om att fylla på,ännu en lugn vecka på skolan var ju över.

Igår var man ute i Bjästa hos mamma med ungarna och grillade medans frugan och Malin röjde här hemma i trädgården och idag fick jag hjälp av grannen Roger att köra några vändor med ris till Må och det var skönt att få bort skiten så snabbt,man får tacka för hjälpen än en gång. Det är mycket jobb kvar innan det är helt OK men det börjar att ta sig och det ska väl bli bra när det är klart. Nä nu ska man väl åka och handla lite till kvällens grillning så ha en trevlig helg på Er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0