Då var det helg igen

Ja veckan gick fort och det bara small till så var det fredag igen och det känndes riktigt skönt efter en hård vecka på skolan. Jag hadde tänkt sluta lite tidigare men det när det såg ut som det gjorde så fick jag nöja mig med att sluta klockan 16:00 och då hadde ju alla som vanligt alla åkt hem från kontoret för länge sedan. Fick mera beröm under veckan och det känns skönt även om det ibland känns tröstlöst när eleverna skäpar ner hela tiden men det är kul att det man gör uppskattas.

Det ser ju inte ut som vi ska få något superväder i helgen men lite grillning ska man nog kunna göra och så kanske man hinner se lite filmer om nu ungarna vill lägga sig i någorlunda bra tid. Ska även försöka träna idag och då blir det fjärde dagen på rad som jag tränar och det känns skönt att man kommit igång igen och målet är att gå ner 4,5kg till ROCKWEEKEND i sommar.

På tal om Rockweekend så blev det inget mera storband som kom även om jag och Gusse hoppats på MANOWAR som spelar i Norge precis innan och även DORO gör det men det blev inte något av dom sedan hadde vi ju även hoppats på att SABATON skulle komma för det skulle varit grymt med så blev det ju inte.

torsdag 9/7: har vi WASP och kanske att man kollar på D-A-D,TESTAMENT och TAD MOROSE

fredag: 10/7 :UDO,PARADISE LOST, SATOR och kanske GEMNI FIVE och tjejrockarna i CRUCIFIED BARBARA.
så fredagen ser klart bäst ut.

lördag: 11/7: EDGUY och för Gusse är det även DIMMU BORGIR sedan kanske man kollar in QUEENSRYCHE också.

sedan finns det ju några band som man inte vet vilka dagar dom spelar men jag funderar på att kolla in följande band

NIGHTINGALE
MEMORY GARDEN
SISTER SIN
DREAMLAND

Det kan som sagt bli en hel del ändå och sedan kanske man stannar till på något som man inte tänkt också men det ska bli grymt roligt att få uppleva det hela.

Det är skönt att Hockey WM snart är över för jag är så jävla trött på alla skriverier och snack om Monstret hit och Monstret dit nu får det vara nog det är lika jobbigt som skiverierna om Foppas fot eller modos "FANTASKTISKA" målvaktsspel under säsongen som var. Det har varit lungt nu runt MODO så vad kommer att hända snart vill vi se några nya namn i truppen och det bör presenteras ganska snart för att få fart på försäljning av säsongskort för hur många i dagsläget bryr sig om sista anmälningsdag när laget ser ut som det gör. Sedan vill man ju att vi ska ha ett slagkraftigt lag också så vi får se lite slutspelshockey igen.

Såg att staten vill börja sälja ut Apoteket också så frågan är vart ska staten ta in pengar? man har sänkt skatter för miljonärerena genom att ta bort förmögenhetsskatten och gjort om fastighetsskatten och dessutom sänkt inkomstskatten så snart finns det väl ingenstans att ta in pengar.....jo vänta lite det gör det ju. Arbetslösa och Pensionärer där har vi det!

Nä nu ska man åka och handla lite och sedan ska man ta upp lövhögarna och fixa lite så det var allt för denna gången men trevlig helg på Er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0