Tisdagsblogg och bilder från fotbollskvällen

Vi var på sjukhuset idag med Moa som skulle till hjärtspecialisten och allt gick bra och nu behöver hon inte komma på flera kontroller utan är friskförklarad även om hon har ett litet blåsljud så är det ingen fara. 

I lördags var det trevligt och Martin och jag pratade och groggade och vi  lyssnade på musik,som vanligt vill ju Martin  höra Metallica "Unforgiven II". Martin bjöd på en groggnyhet för min del Gin och Påskmust  vilket inte var så tokigt som det låter sedan blev det även vodka och trocadero men is vilket också slank ner,vi spelade även lite Wii Sports Bowling innan matchen. Lagom till av spark så var det dags att öppna en kall och god Carlsberg och bänka sig i soffan och heja fram Sverige till nya stordåd.




Dags för avspark.


Martin ville absolut  få vara med på denna bild.


Martin är inne i matchen.


Två Glada grabbar efter 0-0 mot Portugal

Även om matchen inte var jättebra så var vi imponerade av Sveriges försvarsspel och framförallt Daniel Majstorovic och Olof Mellberg som var klockrena och nästa fotbollskväll blir Nationaldagen 6juni Sverige vs. Danmark  här hemma med grillning och Öl.

Fredrik Warg och Modo går skilda vägar och det var väl lika bra för han har ju inte levt upp till dom förväntningar man haft på han och detta kanske öppnar upp för tvillingarna Abbott.

Jonas Gustavsson stannar i FBK och då är det ett lag mindre som måste hitta en första keeper och det är bra för Modo.

Årets Rookie i Elitserien blev Victor Hedman så även vi Modoiter kan få vara lite glada.

Kahnberg till Brynäs och vem trodde det när Brynäs dementerade och sa att han skulle bli för dyr för att få han till Gävle  men nu finns det visst pengar.




Stömberg är ett hett ryckte som ny tränare för MODO och jag säger bara NEJ NEJ NEJ!


Till sist kanske man ska tycka till om SM-finalen mellan FBK och HV71,jag tror tyvärr att Färjestad tar hem LeMat och vinner med 4-2 i matcher.

Nu ska man njuta av resten av sin lediga dag innan det är dags för att fortsätta arbetsveckan ute i Själevad där jag kommer att vara fram till sommaren innan det blir nya scheman igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0