Tisdag

Ja nu var det tisdag och dagens arbete blev ju inte riktigt som man tänkt sig när man kom in på morgonen så fick vi åka till Själevads Högstadie eftersom Micke fått ont i ryggen. Vi skulle dela på tiden och fick 4 timmar var att göra ett bra jobb och som om inte det vore nog så fick GUSSE överge mig fett tag och Mandus kom och hjälpte istället och vi jobbade på och gjorde det vi kunnde göra. Vi har påpekat att det inte går att jobba 2st. och nu har dom fått det bekräftat för slöjden och Hemkunskapen och trapphusen blev ej städade för det går inte att göra före lunch på tisdagar.

Gusse kom tillbaka men fick ge det tunga beskedet att han var tvungen att åka hem så jag fick återigen Mandus i släptåg för att göra det sista av våran eftermidag. Det som var bra med att GUSSE fick överge mig var att Mandus fick prova på skolan och han sa något i stil med -Fy fan vilket jävla skitschema så här kan man ju inte jobba länge utan att gå in i väggen! sedan så påpekade han att ingen kan ha städat i grönhuset på länge men då sa jag bara att så här har vi det varje dag och då skakade han vara på huvudet...hehe. Då hadde vi ändå fått hjälp av Emma på skolan eftersom Mandus frågat om hjälp och då gick det ju så bra att fixa fram en hjälpande hand.

Sedan när vi kom tillbaka kl.15:30 (ja ni läste rätt) så verkade det som om dom höll på att göra om schemat för alla igen och  vad ska man säga? så är det på vårat jobb helt enkelt,sedan fick jag packa och förbereda morgondagen som alla andra och åka hem 15:50 och det var inte igår man fick göra det.

Annars fick man en fin överraskning när vi fick OZZY idag istället för imorgon som planerat så nu är det mycket att stå i här hemma och dessutom måste fläkten upp någon gång också men då krävs det lite mera inköp först innan det kan göras.


Här är några bilder på OZZY
 





Ett nytt tränar ryckte till MODO också vad ska man tro om han? kanske vad laget behöver en som kan ta i med hårdhandskarna när det behövs.
NAMN:  Larry Huras smeknamn "BIG DOG"
FÖDD: Otario Kanada



Larry Huras.


Kommentarer
Postat av: Mia

Åååå va söt Ozzy e!!!

2009-03-25 @ 16:37:22
URL: http://miamisse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0