onsdagens bravader.

Ja då har vi avverkat onsdagen också och den började relativt lungt ändå fast vi kom iväg sent på morgonen då Lisa och Mogge inte hadde så värst bråttom men vi fick tillslut komma i väg 07:15. Men det gör inte så mycket när Mogge bjöd på ett gott skratt när han backade över en hink med trasor och moppar.

Gusse släppte av mig på Nybergs kontor medans han åkte och städade trappor,sedan kom han tillbaka och hjäpte till med det sista och sedan bar det av till Teracom på Åsberget. Efter det bar det av till en barack och sedan var det en timma i högt tempo när vi skulle ta NOH och Agillity, NOH har vi 22 minuter var och vi tänkte att vi skulle klocka det nu när vi var där för andra gången och det tog 28minuter.

Agillity har varit 1timme men där har dom minskat på tiden till 45minuter så även där har vi bara 22minuter för 2toaletter och några kontor+fikarum,det tog 27minuter och efter det var vi riktigt uppe i varv och då var det skönt med lunch.

Efter lunchen så var det bara Idrottens hus och Skolan kvar att göra och när vi kom in på kontoret 15:50 så var alla kolegor till våran stora förvåning påväg att åka hem medans vi hadde urpackning kvar, vi passade även på att packa inför torsdag och vi fick åka hem 16:08 bara 18minuter efter alla andra. Det är värt att packa dagen innan för imorgon är det en fullspäckad  dag och då ska vi försöka att komma iväg 07.00.

Bästa stället på onsdagar: Teracom

Det var ju min tura att stå för musiken och det blev MAGNUM "Wings Of Heaven" som enligt mig är deras bästa platta och på slutet blev det även lite ACCEPT,det var allt för idag men imorgon blir det mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0