Lite mera om våran "lyckade" hundaffär.

Först skyller hon på att barnen kan förstöra hunden men hur kan en hund bli barnvänlig om den inte får vara med barn och som jag läste i en artikell om barn och hund "Finns inga barnvänliga raser utan det måste tränas och vad är då bättre för hunden än att få vara med barn bara barnen respekterar hunden och det regler som man satt upp".

Kan bara instämma och barn är ju barn så vad ska man göra stänga in dom i källaren bara för att hunden ska få lugn och ro i alla lägen,men vänta lite hur ska  då hunden kunna bli barnvänlig? det kan hon på Kenneln kanske svara på.

Hon har bett en kompis ringa oss och hotat att hon är så högt uppsatt och ansedd inom SKK så vi kommer inte ha något att säga till om och hon har advokater som kommera att sätta dit oss så det kommer att göra mera skada än nytta men själv vågar hon inte höra av sig. Ska man skratta eller gråta det är frågan och är det inte olaga hot?

Sedan hadde vi ställt för många dumma frågor också men i ett papper vi fick från Kenneln där det stog "Det finns inga dumma frågor och kontakta mig om det är något" och det verkar ju inte stämma för fem öre. Nä nu skiter vi i detta och ser fram emot matchen istället det är roligare och så får man umgås med Martin som sympatiserar men vettigt folk som han säger själv och då menar han mig och frugan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0