Det blir aldrig som man tänkt sig.

Ja då var det lördag och kvällen efter firmafesten men låt oss backa bandet lite och återvända till fredagen, när jag och Gusse kom in till kontoret efter en tuff dag kl.15:53 så hadde alla åkt hem. Eftersom det var firmafest så hadde alla säkert passat på att åka hem extra tidigt  och ingen brydde sig om att kolla hur det gick för oss innan man gjorde kväll och visst är det skönt att få gå hem lite tidigare på en fredag.

Ska man summera veckan så är fredagen våran bästa dag och onsdagen kommer att bli lagom men alla andra dagar har vi fullt ös medvetslös,förutom Skanska Svedjeholmen så är väl schemat inte så jäkla tokigt men det är som sagt fullt upp och vi får aldrig sluta lite tidigare en enda dag till skillnad från vissa andra på företaget.

Nog om det  och åter till själva Firmafesten där vi inte skulle gå ut utan vi skulle sitta på kontoret hela kvällen och umgås, det började ju bra och vi hadde det trevligt och Mogge höll i en musiklek där det som vanligt blev liv i luckan och mycket skratt. Men som vanligt så blir det ju aldrig som man tänkt sig och vid 23-tiden skulle alla ut på krogen och det var Fia och Lisa som drog igång det hela. Mandus tvekade om han skulle med för han var beviken att vi inte kunnde stanna på kontoret för en gångs skull men han åkte tillslut med.

Krogen finns ju där 365 dagar om året men hur ofta kan vi göra en helkväll med arbetskamraterna för att svettsa samman gruppen,precis som i MODO så är grupperingarna för stora och det finns viljor som inte vill umgås med alla även om vi är några som försöker.

Det var kul att Linda och Micke Bendixen var med även om dom inte drack något  så var det kul att dom kom på festen och var med en stund,jag kommer att lägga ut lite bilder senare så  håll ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0