Äntligen fredag


Vi fick en Caddy idag som vanligt

Ja då var det äntligen fredag och helg och det är så jävla skönt att få lite ledighet efter en tuff vecka,fredagen började bra då Mandus visade laganda och gav oss hjälp så vi också skulle få sluta lite tidigare och det känndes riktigt bra.

Då var det den sista i min jobbbloggs special och det flöt på riktigt bra idag och vi rev som vanligt igång med Åhlenstrappan följt av Röda Korset som vi inte lyckades att hinna med igår och sedan blev det en hemstädning innan vi avslutade morgonpasset med barackstädning och BYGGMA.


Vi lunchade på Sibban och som vanligt blev det husmanskost av bästa sort närt vi åt var sin Super Meal med + meny och sedan bar det av till Gullängets Mekaniska och sedan avslutade vi med skolan. Allt flöt på bra och vi kom till kontoret redan kl.15:35 och till våran stora förvåning så var det en person kvar nämligen Lisa,hon tog sig tid att ge oss en hjälpande hand med urpackning och snurra lite innan hon åkte hem. Men nu är det fredagkväll och det känns underbart och välbehövligt men som vanligt så smäller det väl bara till och sedan står man där och det är måndag morgon igen utan att man har fattat vad som har hänt.

Bästa stället på fredag: Det får bli BYGGMA för andra gången den här vecka


GUSSE visar hur man gör. Rak i ryggen puta men rumpan och vispa runt....men

J
Ja det underlättar att vara lite tokig om man vill jobba på Rent Av


Vad ska man göra i helgen då? ja det lär inte bli så mycket men vi ska väl hämta hem Moa från farmor imorgon och sedan får vi se vad som händer.Frugan jobbar fortfarande på Vilda Vovvar och verkar trivas riktigt bra och det är kul att hon får komma ut och träffa folk och slippa att  gå hemma och trampa dagarna i ända. Nä nu ska man  glo på lite tv innan man ska lägga sig så ni får väl ha det så bra och jag återkommer med mera bloggande framöver så håll ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0