Äntligen fredag.

Ja då var det äntligen fredag igen och lite vila efter en hård vecka på jobbet där vi idag nästan fick hjärtfel för när Gusse och jag kom in till kontoret så var alla kvar så vi fick gå hem men alla andra för första gången sedan det nya schemat.
Räknade ut idag lite snabbt att vi städar hos 27 olika Kunder i stan och det ger ett snitt på 5,4 ställen/dag och tidsmässigt blir det 1,48 timmar/kund,så där har ni lite viktiga siffror att lägga på minnet hehe.

Annars är det bra och man har precis kommit hem från Bjästa där vi lämnat barnen för att kunna fixa lite här hemma innan vi får hem hundvalpen, nu är det klart att vi får hämta han på kvällen den 25:e så det är inte långt kvar. Alla i familjen är förväntansfulla och det ska bli både kul och jobbigt på en och samma gång och det är ju som att få en liten baby.


Det är mycket att tänka på och saker som ska köpas in men det mesta är klart förutom valpfoder och lite småsaker annars har vi köpt koppel och halsband och visst blir han tuff.



Heter man OZZY så ska det vara nitar.

Sedan har vi köpt en hundbädd och en väska att bära han i för han kommer inte orka gå längre promenader före
5 månader så fram till sommaren så får vi bära OZZY när han inte orkar mera.


OZZY´s turnebuss när han ska på roadtripp.

Här har vi OZZY´s loge.

Så snart är det alltså dags och nu gäller det att fixa det sista och att ta bort små leksaker och sådant som han kan sätta i halsen och sedan ska det upp en grind till och lite kablar ska bort från golvet så visst finns det att göra och i onsdags köpte vi en ny köksfläkt. Måste börja med att ta bort kryddhyllan och börja göra i ordning väggen bakom och sedan ska fläkten monteras också,sedan ska man hinna städa lite också och när man jobbar med det hela veckorna så är det ju jättekul att fortsätta hemma, de ä sant dä.

Får se när man kan få upp fläkten men det kommer bilder när det är klart och sedan blir det valpbilder också,ja det var väl allt för nu och jag får önska en trevlig helg och nu ska jag  avnjuta en kall Carlsberg och kolla på lite tv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0