Samanfattning av veckan

Lördag kväll och dags att blogga lite igen och nu är det inte långt kvar till Rockweekend heller vi löste boendet i onsdags när vi var på Rusta och köpte ett tält. Det ska vara lätt att sätta ihop...hahaha det har man ju hört förut så vi får se hur vi klarar det.

TÄLT ABISKO 3-4 MAN
Förra helgen var det ju Hamnfesten och vi var där i värmen under lördagen och kollade och Lovisa och Moa fick åka karuseller och dom blev bjudna på första åket för han som skötte karusellen ville inte ha biljetten. Sedan blev det en runda på området innan vi körde radiobilar där Moa fick vara med mig och Lovisa fick köra med mamma.


Gratis är kul både för barnen men även för pappas börs.

Moa och Lovisa tyckte om att åka karusell.

Efter att biljetthäftet var slut så avslutade vi med Glass på Villakiosken innan vi åkte ut till Bjästa för att äta och spela Kubb.


Annars har veckan varit lugn fast inte för Emma som verkar vara otursförföljd hon slår sig och gör illa sig om vart annat och i torsdags så tog hon verkligen priset då hon först slog sig och efter det så skar hon sig med klickskrapan i armen  och som avslutning så gick hon rakt in i en högtalarhylla när vi storstädade på Musiken.

Det har varit varmt på skolan för dom har stängt av ventilationen för att spara några extra kronor så man har hällt i sig en massa vatten för att orka.

På fredagen så hadde Gusse klipp och klistra på eftermidagen då vi letat upp Rent Av anställda i skolkatalogerna och naturligt vis så blev det några kopior varav en hamnade på kylskåpet på jobbet med medelandet GLAD SOMMAR


Lite suddig men jag kunnde inte låta bli att ta med den.

I onsdags så fyllde frugan år och i torsdags så fyllde man själv år och vi firade hos morsan i Bjästa där vi åt mat och spelade Kubb sedan blev det jordgubbar och glass,som present till varandra så gick vi på Bio och såg Transformers "Revenge Of The Fallen".


Kommentarer
Postat av: Gusse

Har lite bättre kvalite på min bild ..jag slänger upp den någon gång i sommar...

Grattis för faan i efterskott...vad är du nu ..42? he he he

2009-07-06 @ 10:31:35
URL: http://kinggusses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0