ROCKWEEKEND 09 Onsdag:resan ner



Ja här kommer nu början på min Rockweekend blogg och vi börjar väl med själva avresedagen,då man låg och sov som bäst på morgonen så ringde mobilen och det var Nettan som ringde för hon hadde glömt att jag var ledig...hehe..det är bra att man har koll.

Sedan var det bara upp och göra de sista förberedelserna innan avfärd och strax före klockan tio så backade Gusse upp på garageuppfarten och då var det äntligen dags att börja färden mot Kilafors och ROCKWEEKEND.


Det blev lite saker som skulle med.

Efter att vi inhandlat förnödenheter på Coop och bolaget så var vi då äntligen på väg och trotts att vädret inte såg ut att bli något att hurra för så var vi ändå på glatt humör och såg fram emot att få komma ner till Kilafors.

Självklart så var det ju Jill Johnsson,Håkan Hellström och annan bra RIX FM musik som dunkade i högtalarna hela vägen ner.............OK ni gick inte på den,självklart var det hårdrock vad annars.


Det blev ett kort stopp längst vägen för att klämma i sig en macka och lite dricka

När vi väl kom fram till Kilafors så måste jag säga att det var jävligt dåligt skyltat för det fanns ingenting i byn som talade om att här är det Festival och åt vilket håll man skulle åka för att komma till själva festivalområdet och även om det inte var så svårt att hitta så borde det skyltningen vara bättre.

Väl på plats så var det dags att resa tält och det visade sig lättare sagt än gjort men när vi bestämmde oss för att börja om från början så var tältet uppe på 10minuter då blev det highfive och sedan var det bara att börja bära alla saker.

Här har vi då tältet och våra campingmöbler och lägg märke till det gröna gräset för det varade inte länge.

Gusse vilar lite innan vi börjar att med nästa uppgift...nämligen partytältet.

Det var inte så mycket folk på runt oss när vi kom men det strömmade hela tiden till folk under kvällen och Campingen växte sakta men säkert. 

      


Att få upp partytältet var då inte lätt men med hjälp från våra nya grannar så gick det bra och vi kunnde äntligen börja se ett slut på det hela.

Se så bra det blev efter mycket möda och stort besvär men lyckan blev som sagt kortvarig

Nu kunnde vi äntligen sätta oss ner och ta några Öl och ta del av stämmningen och bara ladda inför själva festivalen och även om det var lite skyligt så gick det bra.


På kvällskvisten så kommer ännu en husvagn till campingen.
  
Lite flera bilder

SKÅL och välkommen!

Ja och att man skulle behöva vintermössan i början av juli kunnde man ju aldrig tro men man sluter aldrig att förvånas och visst var det kallt om om öronen.


Här sitter man och njuter av den svenska sommarkvällen.

Det var svårt att sova första natten dels var man ju van med en bekvämare sovplats och dessutom så var det livat och glatt på Campingen fram till kl: 04:00 innan det blev lungnare så man kunnde få några timmars sömn innan ROCKWEEKEND skulle börja på allvar.

Ja detta får väl summera första dagen och visst var det skönt att vara på plats trotts allt som man längtat och sett fram emot att få åka och nu var man mitt uppe i det,helt underbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0