Semestern i Enköping del 4: Parken Zoo

Då var det tid för den sista delen i semesterbloggen från våran semester i Enköping och det är om resan till Eskilstuna och Parken Zoo.



När vi kom dit så hadde dom naturligtvis höjt priserna mot när jag kollade tidigare då var det lågsäsongspriset tydligen och nu var det högsäsong vilket betyder högre priser. Farsan hadde ett VIP kort från Tele 2 så vi fick 6st. karusellbiljetter gratis och då blev ungarna glada.

Vuxen: 180kr
Barn över 3år: 130kr

När allt var betalt och vi kom in på området så fanns det det bara en skrinda kvar att dra kylväskan och  det vi hadde med oss  så snacka om att man hadde flyt. Dom som kom efter oss fick gå och bära på jackor och kylväska och det är då inte kul när man ska knalla omkring.


Perfekt för Moa som inte orkar gå hela vägen.


Vilka var då dom populäraste Djuren?

Nr.1 Tigrarna Sumatratiger och den Bengaliska Tigern.





Nr.2 Killingarna




  

Barnens Lilla Zoo var uppskattat och Killingarna var populära eftersom man får gå in i hagen och det var här som en killing bajsade på Lovisa och jag har naturligtvis allt på film...hehe.

Nr.3 Dvärgflodhästen


  

Flodhästen blev extra intresant eftersom det var matning lagom när vi kom dit och det spreds ut grönsaker och lite torrfoder över hela hagen så att foldhästen kunnde gå omkring och smaska.

Flera djur


Sandkatt

Jag behöver väl inte säga vad detta är för djur.


Hårdrockare.

Krokodil

flera bilder från våran dag.

  
  

Lovisa ska få klappa en orm.

  
  


Lovisa vill knäppa ett kort

Vi avslutade med att besöka tigrarna en gång till innan vi gick till nöjesfältet för att göra slut på karusellbiljetterna.

Moa trivs.

Efter 5 1/2 timme känndes det som det var tid att ge sig och börja bege sig tillbaka till Enköping igen  och det var allt för semesterbloggen  för denna gången.






 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0