Filmerna vi hyrde.



MY BEST FRIEND´S GIRL

Jason Biggs brukar ju kunna vara med i tokiga komedier men denna var helt jävla värdelös och vi stängde av efter 30min. och då hadde vi inte skrattat en enda gång. Biggs spelar en mesig kille som hyr in sin sliskiga och sviniga kompis att stöta på den tjejen han gillar för att hon sedan ska tycka att han är en bra kille trotts att han är tråkig och mesig.

Betyg: -



THE LAZARUS PROJECT

Paul Walker spelar här Ben en kille som avtjänat sitt fängelsestraff och är tacksam för allt han har i livet,en vacker fru och en dotter och ett arbete där han är omtyckt och respekterad. En dag blir han av med jobbet och allt vänds upp och ner i tillvaron och Ben tvingas att hjälpa sin kriminella bror vid ett rån som minst sagt går snett och får förödande konsekvenser.

Ben blir dömd till döden men avrättningen får en oväntad vändning när han plötsligt vaknar upp och återfår medvetandet och befinner sig i en småstad påväg till ett psyke där han tydligen sökt jobb som vaktmästare.

Var hans tidigare liv bara en dröm och vad hände vid avrättningen eller var han aldrig med om det och vad är sant och  vad  är lögner.

BETYG: MR,MR,MR


 


BODY OF LIES

USA är på jakt efter en terrorledare som står bakom en rad terroristattacker som drabbat världen och DiCaprio spelar CIA agenten Roger Ferris som är CIA´s man ute på fälten och han reser rund i värden på jakt efter terrorledaren och han kan inte lita på någon men måste ändå göra det för att kunna uppnå sitt mål innan han själv blir ett byte för terroristerna.

Jag var lite halvseg när jag såg denna och ska man hänga med i svängarna så gäller det att man är pigg så det kan ha dragit ner betyget en aning.

BETYG: MR,MR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0