Det var länge sedan man sa det.....

ÄNTLIGEN FREDAG! och första veckan är avklarad och det känns skönt att den är över för man är ganska seg kan jag säga även om man fått en hel del gjort. Har golvvårdat i sju klassrum så nu är det fint och dom tre som är kvar får man väl ta vid ett senare tillfälle om vi nu får ha kvar skolorna,sedan beror det ju på om man jobbar kvar också.

På måndag kommer ju dom små änglabarnen tillbaka så då blir det full fart på skolan igen och dom stökiga eleverna från 6:an börjar ju i 7:an så det kan rent av bli ett helvete framöver.


Har lämnat ungarna hos farmor för frugan tycker att jag ska få sova ut efter en hektisk tid men vi ska hämta hem dom i morgon igen. Lovisa försöker lära sig att cyckla så vi får se hur det går här framöver och igår hadde hon fotbollsträning och då fick dom veta att det blir match nästa lördag  mot MODO FF på Hörnettdagen. Tjejerna har en träning kvar att finslipa  innan det är dags för deras första match och naturligtvis finns Modoroggan på plats med kameran i högsta hugg.


Här kommer lite bilder från träningen.









Modo vann även sista matchen i Umeå Hockeyfestival med 1-0 mot Björklöven och tog hem 150 000kr till sin J-verksamhet och Svedberg fick hålla nollan också vilket var riktigt kul. 

Nu ska man njuta av helgen för snart är det måndag igen men ha en trevlig helg på Er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0