Bad och grillning

Idag fick det bli en slödag utan trädgårdsjobb utan vi packade sakerna och drog till vårat lilla smultronställe när det gäller badplatser,nämligen Långnässjön som ligger en bit från Bjästa.


Här har vi det.

Det är lugnt och skönt och inte så mycket folk för det är det värsta jag vet där man ska trängas med en massa andra badgäster för att få en plats i solen.

Men naturligtvis så var det mera bilar än det någonsin varit när vi kom dit men då visade sig att PRO hadde grillträff men som tur var så var alla påväg bort lagom när vi kom dit.


Det finns omklädning för herrar och damer och en vedeldad bastu om man är sugen.

Lagom när dom sista pensionärerna höll på att packa ihop gick jag för att byta om och när man kommer ut så har dom tagit med sig det fina vädret,all sol var som bortblåst.

Även det värsta av badkrukor tog sig ett dopp.


Det var inte speciellt varmt i vattnet men det var ändå skönt att få svalka av sig lite och lagom när man kom upp och hadde bytt om ja då kom soljäveln fram igen.


Fikapaus


Lovisa och Moa hadde kul.

Sedan blev det till att tända campinggrillen hemma hos morsan och grilla lite kyckling innan det var dags att åka på Lovisas forbollsträning.


I morgon väntar Lovisas kalas och på lördag är det ju Modos Ispremiär så det är mycket dom närmaste dagarna men det är tur att man har en vecka kvar på semestern,då kanske man hinner klart i trädgården.


Kommentarer
Postat av: Gusse

he he ..har du lika lätt för att flyta i vattnet som jag!?

2009-08-06 @ 21:26:16
Postat av: Roggan

Ja självklart med all husmanskost så blir man så lätt så lätt.

2009-08-06 @ 21:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0