Övertro på Norge!

Det är snart tid att gå och lägga sig men vad fick man se på Expressens hemsida? jo att det är klart med ännu en norrman i laget Alexsander Bonsaksen. Som om inte det vore nog så säger Freddan att  Ecke under sin tid som sportchef haft stor koll på Alexsander under en längre och detta får väl ingen Modoit att hoppa av glädje direkt. Känns som att detta är en onödig utlänsk värvning för nu har vi 4st.norrmän,2st.finnar och dessutom en utlänsk målvakt pågång så då blir det 7st. utlänska spelare,lägg där till att kanske Yetman får kontrakt+en ev utlänsk PP Back och kanske en forward till och då är vi uppe i 10utlänska spelare det känns inte bra.

Ska man värva utlänska så ska det vara lite klass på spelarna också  Mikko Lehtonen hadde varit ett bra nyförvärv men Bonsaksen känns som en övertro på Norge och det nya Modo har mycket att bevisa för detta kan inte imponera på någon Modoit.

Dessutom känns det som ytterligare en chansvärvning precis som Kristian Forsberg och det är väl det sista vi behöver,nä nu är det nog tid att lägga sig godnatt och sov gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0