Äntligen fredag igen.

Ja då var det äntligen fredag igen och helg och det känns helt underbart efter en vecka av grusskyfflande på skolan och det är jävligt otacksammt att städa men det  tillhör väl årstiden.

Rolig bild: Finsk yoga
NU ÄR DET HELG!

Var och besiktade bilen på morgonen och den gick hur bra som helst och det dom kunnde hitta var att blinkerslamporan bak hadde fel färg så nu har jag ansvaret att springa iväg att köpa nya lampor. Känns skönt att det inte var några större fel utan att man kan köra ett år till med gammla Bettan.

Imorgon ska man storhandla och sedan ska man åka till Bjästa och Grilla  hos mamma sedan kanske man passar på att byta däck också om man orkar och har lust med jag brukar få bra hjälp av Lovisa som tycker det är jättekul att byta däck.  På söndag så ska kanske man fortsätter lite med köket och börjar med skåpluckorna om det nu blir så fint väder som dom lovat så man kan stå och lacka ute. 

Man skulle behöva komma igång med träningen igen även om det är trögt att komma igång så ska det väl gå bra,man vill ju ha en bra grund innan man ska på bantarläger i Kilafors.
Rolig bild: Träningsveckan har börjat


Nä nu ska man inta soffan en stund och till alla  fans där ute önskar jag en trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Gusse

Vi får väl ta med vågen och kolla vem som gått upp mest!

2009-04-25 @ 08:53:58
URL: http://kinggusses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0